gebruikersnaam
wachtwoord
Wachtwoord vergeten

Vraag en antwoord

Informatie werkwijze CommunicatiePanel

Heb je een vraag? Kijk hieronder of neem dan contact met ons op, wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Q: Voor wie is het CommunicatiePanel bedoeld?
A: Het CommunicatiePanel is bedoeld voor alle professionals die in de communicatie werken. Van communicatiemedewerkers tot directeuren communicatie en van persvoorlichters tot huisstijlbegeleiders.

Q: Wie beheert het CommunicatiePanel?
A: Het CommunicatiePanel is een online onderzoeksinstrument van Logeion, beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals en DirectResearch, specialist op het gebied van online onderzoek.

Q: Hoe kan ik mijn gegevens (bv. e-mailadres) wijzigen?
A: Het wijzigen van de gegevens kan door rechtsboven in te loggen op deze website. Bij mijn gegevens kun je persoonlijke gegevens wijzigen.

Q: Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord kwijt ben?
A: Klik in het inlogscherm op wachtwoord vergeten. Het wachtwoord wordt naar het ingevulde e-mailadres gestuurd.

Q: Hoe vaak krijg ik een onderzoek?
A: Deelnemers ontvangen een uitnodiging per mail waarin wordt gevraagd om deel te nemen aan een onderzoek. Via een speciale link kom je direct bij de vragenlijst. Hoe vaak je een vragenlijst krijgt, is afhankelijk van verschillende persoonlijke factoren zoals leeftijd, geslacht, woonplaats etc. Gemiddeld krijg je 1 keer per kwartaal een uitnodiging toegezonden.

Q: Was is de beloning voor deelname?
A: Deelnemers aan het panel krijgen van ieder onderzoek waar ze aan meegewerkt hebben als eerste de belangrijkste uitkomsten en resultaten. Daarnaast worden er onder alle deelnemers waardebonnen verloot voor het gratis bijwonen van een bijeenkomst van Logeion. Ook niet-leden van de vereniging kunnen meedoen aan het panel.

Q: Hoe kan ik me afmelden?
A: Je kunt je afmelden door middel van de volgende link: http://www.communicatiepanel.nl/afmelden/

Q: Wat is het privacybeleid van het CommunicatiePanel?
A: CommunicatiePanel respecteert de privacy van panelleden. Gegevens uit onderzoek worden niet op persoonsniveau aan derden ter beschikking gesteld. De informatie wordt anoniem verwerkt en gerapporteerd. Privacystatement